facebook_pixel
Artifact visar upp en fullständig match i videoform

Artifact visar upp en fullständig match i videoform

För några veckor sedan avslöjade Valve att det Dota 2-baserade kortspelet Artifact (Valves första spel på åratal, bortsett från en och annan VR-utflykt) kommer släppas den 28 november. Och för de som fortfarande tvivlar på att man kommer hålla det datumet så har man nu visat upp en fullständig match!

Den 19 minuter långa videon kan beskådas via IGN:s Youtube-kanal och är inbäddad här nedan, tillsammans med en kortare video där IGN förklarar hur man faktiskt spelar spelet. Det är väldigt mycket siffror och kort med olika förmågor, och man har till och med replikerat konceptet med “lanes” från moderspelet. Till skillnad från Blizzards Hearthstone kommer Artifact emellertid inte vara free-to-play, och åtföljs istället av en 20 dollar tung engångsprislapp, såväl som möjligheten att köpa och sälja de initiala 280 korten via Steam Marketplace.

Här är IGN:s gameplay- och förklaringsvideor om Artifact.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar