facebook_pixel
Är Diablo på väg att bli animerad Netflix-serie?

Är Diablo på väg att bli animerad Netflix-serie?

Streaminggiganten Netflix har, som alltid, gott om järn i elden. Alldeles nyligen säkrade Henry Cavill rollen som Geralt i den kommande The Witcher-adaptionen, och nu har vi fått starka antydningar om att Blizzards actionrollspel Diablo också kommer bli en Netflixserie, om än en animerad sådan.

Twitter-användaren Xbox Tavern (via PC Games N) lyckades nämligen fånga en numera borttagen tweet på bild av Hellboy-screenwritern Andy Cosby, som sade att “jag antar att jag kan bekräfta att jag faktiskt för avslutande samtal för att skriva och showrunna den nya animerade Diablo-serien för Activision och Netflix”. Uppenbarligen antog han fel, men det faktum att tweeten togs ner antyder starkt att saker och ting är nära klappade och klara, och att det sannolikt enbart återstår några papper som måste skrivas under innan nyheterna kan göras officiella.

Här är Andy Cosbys tweet, via Xbox Tavern på Twitter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar