facebook_pixel
Yoku’s Island Express har fått en demoversion

Yoku’s Island Express har fått en demoversion

Det är förmodligen rättvist att hävda att Yoku’s Island Express blivit orättvist förbisett. Och det är ju synd eftersom spelet är smått fantastiskt, och dessutom svenskutvecklat av den nygrundade Stockholmsstudion Villa Gorilla, ledd av Starbreeze-veteranerna Jens Andersson och Mattias Snygg.

Nu söker Yoku’s Island Express lite mer uppmärksamhet genom en spelbar demo som släppts via Steam (tryck på “ladda ner”-knappen under bildgalleriet) som ger dig en förhoppningsvis välsmakande bit av det egendomliga “flipperäventyret”, som kombinerar klassisk metroidvania-design med lika klassisk flipperspelsdesign (fast med en dyngbagges dyngboll istället för en flipperkula). Relativt nyligen släpptes också en trailer som visar upp de fina betygen Yoku’s Island Express fått av den samlade spelpressen, och den kan du kolla in här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar