facebook_pixel
Yakuza 6: The Song of Life verkar vara på gång till pc också!

Yakuza 6: The Song of Life verkar vara på gång till pc också!

Under E3-mässan i juni avslöjade Sega att man kommer ta Yakuza 0 och Yakuza Kiwami till pc:n. Det förstnämnda spelet är redan här med lysande resultat (recension och livestream) och nu verkar det också som att Yakuza-seriens senaste del Yakuza 6: The Song of Life är på väg till vår plattform!

Siliconera rapporterar nämligen att en pc-version av Yakuza 6: The Song of Life nämns i Segas senaste kvartalsrapport (som du kan läsa i dess helhet här). Spelet släpptes till Playstation 4 i våras i Nordamerika och Europa, vilket det här dokumentet även nämner, så all information är korrekt och känd förutom just det faktum att spelet också verkar få en pc-version. Och varför inte liksom, om beslutet inte redan är klubbat så så kommer det nog ske inom kort, med tanke på att Yakuza 0 just nu listas som en global bästsäljare på Steam.

Här är fjolårets E3-trailer för Yakuza 6: The Song of Life.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar