facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 32, 2018)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 32, 2018)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på YouTube och Twitch!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

La-Mulana 2

av Joakim Kilman

“Personligen uppskattar jag La-Mulanas motsträviga designfilosofi – för det mesta. Oförlåtligt är dock alla gömda dödsfällor som när som helst kan ta kål på dig från ingenstans.”

Skärmdump från La-Mulana 2.

* * *

Monster Hunter: World

av Joakim Kilman

“Om Monster Hunter: World har lärt mig något så är det att jägare dels måste klä sig i benknotor, reptilhud och fjädrar, och allra helst ska kånka på vapen som är större än de själva.”

Skärmdump från Monster Hunter: World.

* * *

Overcooked 2

av Rikard Olsson

“Om Overcooked 2 ska falla dig i smaken bör du ha minst en kamrat och ni måste bägge uppskatta spel som får svetten att lacka. ”

Skärmdump från Overcooked 2.

* * *

Unavowed

av Joakim Kilman

“Trots alla övernaturliga inslag är Unavowed dock inte ett skräckspel. Det är mer en mysrysligt ockult mysteriehistoria som inte räds att överdriva och vara lite skönt fånig emellanåt.”

Skärmdump av Unavowed.

* * *

We Happy Few

av Rikard Olsson

We Happy Few är därför sällan särskilt kul att spela. Istället livnär det sig på sitt fenomenala världsbyggande och historia.”

Konceptbild från We Happy Few där tre typer med läskiga leenden ser ner på spelaren.

* * *

HANDS ON

Metro Exodus

av Tom Senior

“Nu ska Metro Exodus försöka ta detaljarbetet ut ur Moskvas underjord till vidöppna områden fyllda med npc:er och muterade monster. ”

Skärmdump från Metro Exodus.

* * *

Just Cause 4

av Phil Savage

“Förutom förmågan att fästa saker med varandra kan änterhaken i Just Cause 4 även placera ut raketer och heliumballonger för att få saker att lyfta från marken. Du kan även modifiera de här funktionerna.”

Skärmdump från Just Cause 4.

* * *

VIDEOR

I afton spel med Conan Exiles (inte helt NSFW)

av PCG-Redaktionen

* * *

I afton spel med Overcooked 2!

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar