facebook_pixel
Tropico 6 släpps i början av 2019, får stängd Steam-beta i höst

Tropico 6 släpps i början av 2019, får stängd Steam-beta i höst

Förra sommaren avslöjade Limbic Entertainment och Kalypso Media sitt nya projekt Tropico 6, men hjälp av fin liten teaser som avslöjade att den klassiska managementserien tar steget in i samtiden, med allt vad det innebär av smarttelefoner, sociala medier och förmodligen även modern politik.

Sedan dess har vi fått både en och två trailers, som bland annat avslöjat att vi den här gången kommer få envåldshärska över en hel sydamerikansk ögrupp, och kidnappa diverse byggnadsverk (såsom Frihetsgudinnan) för att, antar vi, höja det egna rikets kulturella värde. Och nu, inför nästa veckas Gamescom-mässa, har man släppt ytterligare en trailer för Tropico 6, som även avslöjar att lanseringen numera är planerad till januari 2019.

Via Steam har man också berättat att en stängd Steam-beta kommer äga rum i höst, som man kommer berätta mer om vid ett senare tillfälle. Här är Gamescom-trailern för Tropico 6.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar