facebook_pixel
Total War: Three Kingdoms debuterar dess kampanjkarta i ny trailer

Total War: Three Kingdoms debuterar dess kampanjkarta i ny trailer

I januari presenterade Creative Assembly och Sega sitt kommande strategiepos Total War: Three Kingdoms. Som titeln antyder utspelas spelet i antikens Kina, närmare bestämt år 190 efter Kristus. Ursprungligen var lanseringen planerad till hösten, men spelet har sedan dess försenats till våren 2019.

Nu har vi emellertid fått en ny trailer för Total War: Three Kingdoms, som visar upp spelets kampanjkarta tillsammans med korta mellansekvenser som ger platserna lite utökad kontext. Färgerna och naturen är rätt påtaglig, likaså de enorma avatarerna som vandrar land och rike runt (kanske ett vanligt inslag i den här serien, vad vet jag, jag har inte spelat ett enda av de här spelen!), vilket förmodligen passar finfint eftersom det här spelet både kommer ha en historisk kampanj och en “romantisk” sådan, där de historiska hjältarna är betydligt mer kraftfulla (inspirerade av  den klassiska romanen Romance of the Three Kingdoms).

Här är den nya trailern för Total War: Three Kingdoms.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar