facebook_pixel
Torchlight Frontiers har utannonserats, släpps under 2019!

Torchlight Frontiers har utannonserats, släpps under 2019!

Förra hösten stängdes Torchlight-utecklarna Runic Games ner av sina ägare Perfect World, vilket nog de allra flesta av oss tolkade som slutet för den Diablo-doftande rollspelsserien. Så blev dock inte fallet, för nu har Perfect World utannonserat Torchlight Frontiers, ett helt nytt spel planerat för nästa år!

San Francisco-baserade Echtra Games har tagit över utvecklingsarbetet, och eftersom studion faktiskt grundades i början av 2016 Runic Games- och Blizzard-veteranen Max Schaefer så torde övergången bli närmast smärtfri. Torchlight Frontiers har också en sparsmakad hemsida där man kan anmäla sig för ett kommande betatest, och trailerbeskrivningen utlovar ett spel som kommer “återanvända många av seriens signaturfunktioner och -mekaniker” samtidigt som det kombinerar “Torchlight-seriens hjärta” med en “delad, bestående och dynamiskt genererad värld”, vilket ju låter lovande för en potentiell evighetslång livslängd.

Här är premiärtrailern för Torchlight Frontiers.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar