facebook_pixel
The Walking Dead: The Final Season har fått en spelbar demo

The Walking Dead: The Final Season har fått en spelbar demo

The Walking Dead: The Final Season drar igång den 14 augusti, nästa veckas tisdag, men om du inte orkar vänta tills dess så kan du numera ladda ner en drygt 20 mintuter lång demo av den första episoden via Steam, som återintroducerar oss för Clementine och hennes synnerligen miserabla värld.

Det rör sig om samma sektion som vi tidigare sett i videoform, med skillnaden att du den här gången givetvis kommer kunna fatta dina egna beslut (och därmed kunna se lite varierande dialog och liknande, antar vi?). Demon låter oss också testköra spelet på våra datorer, vilket ju alltid är välkommet, även om de allra flesta burkar nog kommer klara av att driva det här utan problem (The Walking Dead: The Final Season sägs bli det sista spelet som drivs av den klassiska Telltale Tool-motorn, innan Telltale Games går över till Unity).

Här är juni månads E3-trailer för The Walking Dead: The Final Season om du missat den tidigare.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar