facebook_pixel
The Sinking City har fått ny trailer om mardrömsrakning!

The Sinking City har fått ny trailer om mardrömsrakning!

I slutet av maj bekantade vi oss med The Sinking City, det nya kraftigt Lovecraft-inspirerade äventyrsspelet av de ukrainska Sherlock Holmes-utvecklarna Frogwares. Och nu har vi fått en ny stämningsfull trailer, om en man som försöker raka sig men ändå inte lyckas bli särskilt len i ansiktet.

Eller mer specifikt: de avlägsnade hårstråna ersätts omedelbart av tentakler som inte ens Davy Jones skulle uppskatta. Särskilt mycket mer får vi inte reda på om spelet, utöver spridda sekvenser från den översvämmade staden i titeln, med gott om grovt fuktskadade miljöer, grågeggiga stadsbor och uppmaningar om att spelaren nog borde fundera på att tillbringa sommarsemestern någon annanstans. The Sinking City planeras dock släppas först den 21 mars 2019, så den rådande nordiska värmeböljan är förhoppningsvis över vid det laget.

Här är den nya trailern för The Sinking City.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar