facebook_pixel
Spelrum #7 – Das Forum Fetto Podcast I

Spelrum #7 – Das Forum Fetto Podcast I

2002 startade PC Gamer-forumet och i samma ögonblick skrevs svensk internethistoria. Under de kommande sex åren skulle det bli hem åt tusentals användare från hela landet som sammanlagt skrev mer än en miljon inlägg. Detta innan det utan ceremoni mördades 2008.

Idag är det dock tillbaka, tio år senare som om ingenting hade hänt! För att fira det snackar vår speciella gäst Emil Kraftling (Poncho), Rikard Olsson (Birger), och Thomas Petersson (Raging Ronin) om forumets historia, vad det betydde för oss personligen, och vad som ledde fram till dess brutala och plötsliga avrättning.

Kom även tillbaka nästa vecka för del två!

Lyssna nu på StitcherAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och givetvis även på Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar