facebook_pixel
Simon Stålenhag vill att Avalanche Studios ska klarlägga hans inblandning i Generation Zero

Simon Stålenhag vill att Avalanche Studios ska klarlägga hans inblandning i Generation Zero

Igår kväll hade Generation Zero – svenska Avalanche Studios nya co-op-skjutare – gameplaypremiär, och vi fick tre och en halv minuter svensk action i väldigt svenska 80-tals-miljöer, kryddade med flitiga sci-fi-element som gör att spelet påminner väldigt mycket om Simon Stålenhags hyllade konstverk.

Sedan debuttrailern tidigare i sommar har Simon Stålenhag förföljts av frågor om Generation Zero på sociala medier (trots att han redan sagt att han inte är inblandad i spelet) till den grad att han nu satt ner foten och bett Avalanche Studios själva kommentera ärendet. Om du är obekant med Simon Stålenhag sedan tidigare, så rekommenderar vi en titt på han Instagram-konto, där nedgångna ursvenska miljöer är i fokus, följt av ett besök på Redbubble där man kan inhandla hans konst i form av posters och tavlor av olika slag.

Här är Simon Stålenhags tweet om Avalanche Studios och Generation Zero.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar