facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider visar upp stridstaktiker och de 15 första spelminuterna

Shadow of the Tomb Raider visar upp stridstaktiker och de 15 första spelminuterna

Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september, och trailertakten har ökat betänkligt den senaste tiden. Förrförra veckan kollade vi på ett klipp med fokus klättringstekniker, och den här gången är det Lara Crofts synnerligen dödliga och gerilladoftande stridstaktiker som placerats i fokus.

Du kan kolla in den nya trailern för Shadow of the Tomb Raider här nedan, tillsammans med de första 15 minuterna från spelet (via IGN). Som vi konstaterat flera gånger tidigare verkar spelet bli det klart mörkaste av de moderna delarna i serien hittills, även om det samtidigt också tycks bli det allra mänskligaste med ett nyfunnet fokus på verklig interaktion med lokalbefolkningen i det sydamerikanska och smått gigantiska hubbområdet Paititi (som vi bekantade oss med rejält i ytterligare en video som släpptes förra månaden).

Här är den nya videon om stridstaktiker, tillsammans med Shadow of the Tomb Raiders första 15 minuter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar