facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider visar upp sig i en kvartett nya trailers

Shadow of the Tomb Raider visar upp sig i en kvartett nya trailers

Shadow of the Tomb Raider släpps om mindre än en månad, den 14 september. Under de senaste veckorna har vi därför bombarderats av nya trailers (videon som visade upp det nya hubbområdet Paititi är fortfarande den mest intressanta i min bok) och nu har blivit dags igen!

Den här gången har vi fått hela fyra nya minitrailers, och du kan kolla in dem här nedan. I tur och ordning rör det sig om Know Your Enemy (en titt på fiendeutbudet, inklusive soldater, vildar och vilddjur), Making of a Tomb Raider (en reklamfilm för ett Coca-Cola-sponsrat jippo där verkliga personer utsätts för Tomb Raider-doftande utmaningar?), Makeshift Arsenal (en video om Lara Crofts tillgängliga vapen, inklusive pilbågar och hagelbössor) samt Takedowns, där Lara hugger kniven i elaka män och kör pilar genom deras halsar.

Här är alla nya trailers för Shadow of the Tomb Raider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar