facebook_pixel
Scum är redan Devolver Digitals största lansering nångonsin

Scum är redan Devolver Digitals största lansering nångonsin

Överlevnadsspelens vägar äro outgrundliga, i alla fall för de som är totalt ointresserade av genren (som jag!). Vissa av dem blir stora succéer medan andra inte blir det, och Gamepires och Croteams tillskott Scum har redan sällat sig till den föstnämnda kategorin, efter mindre än ett dygn på Steam.

Faktum är att utgivarna Devolover Digital själva redan utnämnt Scum till deras “största lansering någonsin”, och hittills idag har spelet 50 282 samtidiga användare som toppnotering, vilket gör att Scum just nu är Steams tolfte mest spelade spel. Early access-lanseringen till ära har Devolver Digital även släpps en väldigt informativ trailer, där vi bland annat får reda på att spelet inkluderar en 144 kvadratkilometer stor värld, tre olika miljötyper, dygnscykel och dynamiskt väder. Man modellerar också skjutvapen realistiskt, och om du tar väl hand om din karaktär och inte äter allt för mycket så kan kan du rentav springa ikapp dina mindre vältränade måltavlor!

Här är introduktionstrailern till Scum.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar