facebook_pixel
Scarf är ett nytt, dundervackert plattformsäventyr av THQ Nordic

Scarf är ett nytt, dundervackert plattformsäventyr av THQ Nordic

Gamescom-mässan närmar sig med stormsteg (den äger rum i Köln mellan den 21 och den 25 augusti) och THQ Nordic kommer vara där i stor kapacitet. Men redan nu har man valt att utannonsera ett helt nytt spel, närmare bestämt supermysiga Scarf av spanska utvecklarna Uprising Studios!

Du kan kolla in den dundervackra premiärtrailern för Scarf här nedan, och på den officiella hemsidan kan vi läsa att det rör sig om ett tredimensionellt plattformsäventyr där huvudrollen Hyke måste använda sin “polymorfiska halsduk” för att utforska en “magisk omgivning”, “lösa mystiska pussel” och “överkomma svåra problem”. Spelet ämnar också leverera “ett gripande narrativ genom en berättelse utan text “, vilket åtminstone får mig att omedelbart tänka på fåordiga, atmosfäriska indieäventyr som Rime (som faktiskt också utvecklades i Spanien).

Scarf kommer släppas någon gång under den kommande vintern. Här är premiärtrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar