facebook_pixel
Rage 2 har fått ny explosiv gameplaytrailer!

Rage 2 har fått ny explosiv gameplaytrailer!

I mitten av maj avtäcktes Rage 2, en synnerligen otippad uppföljare till Id Softwares fps från hösten 2011. Denna gång står dock svenska Avalanche Studios för utvecklingen (i samarbete med Id Software) och nu har vi fått en ny gameplaytrailer som vidareutvecklar några av de saker som vi fick se under E3.

Den nya Rage 2-trailern är hela sju och en halv minuter lång och fullproppad med innehåll. Bland annat får vi reda på att spelet äger rum 30 år efter originalet i en öppen värld “helt utan laddningsskärmar” med vitt skilda områden. I trailern tas vi med till Wetlands, ett sorts bamboofyllt träsk, och spelaren får i uppgift att storma Eden Space Center, för att nedkalla en rymdkapsel som innehåller den nya häftiga förmågan Shatter (som låter dig tjurrusa omkull fiender med ruskig kraft). Vi noterar också att det bumerangliknande vapnet Wingstick gör comeback, och numera kan användas för att eliminera fiender runt hörn. Mycket användbart och ganska coolt!

Rage 2 släpps någon gång nästa vår. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar