facebook_pixel
Quake Champions har äntligen fått sin officiella free-to-play-lansering

Quake Champions har äntligen fått sin officiella free-to-play-lansering

Quake Champions har alltid varit menat att bli free-to-play, men sedan early access-lanseringen har man ändå tagit betalt för spelet (vilket gett omedelbar tillgång till alla spelbara hjältar). Nu har det dock äntligen gått free-to-play på allvar, både via Steam och Bethesdas egna onlineplattform!

Det här innebär att man numea kan spela Quake Champions helt gratis, om man nöjer sig med att hålla sig till att spela som Ranger, spelets standardhjälte tillika huvudrollen i det allra första Quake. De övriga hjältarna kan man sedan låsa upp med ingame-valuta eller riktiga pengar, eller genom att köpa Champions-paketet (just nu 19 euro och 79 cent på Steam) som ger omedelbar tillgång till alla hjältar. Slutligen finns också ett sista alternativ kallat för Starter Pack (5 euro på Steam) som låser upp alla hjältarna under tre dagar, och ger dig en del bonusar i form av ingame-valuta och en veckolång xp-boost. Starter Pack kan enbart inhandlas en gång per konto.

Här är en trailer för free-to-play-versionen av Quake Champions.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar