facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds har fått en “fix PUBG”-kampanj

Playerunknown’s Battlegrounds har fått en “fix PUBG”-kampanj

Playerunknown’s Battlegrounds må ha lämnat early access redan i slutet av fjolåret (recension), men det innebär inte att spelet på något sätt är färdigt. Nu har PUBG Corp rentav lanserat en “fix PUBG”-kampanj, med högtflygande löften om buggfixar, optimering och anti-fusk-lösningar. På tiden!

“Fix PUBG” har en hemsida som du kan kolla in här (med en vägkarta över åtgärder de kommande månaderna) och på Steam kan vi läsa att gårdagens patch bland annat introducerade den utlovade lempenetrationen, tillsammans med ett förbättrat färgblindhetsläge, möjligheten att muta (inte muta, muta!) individuella lagkamrater under pågående matcher och en funktion som låter spelaren manuellt justera maxbildhastigheten (vilket förhoppnings hjälper min dator att kunna streama spelet igen, det har varit lite kämpigt de senaste månaderna).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar