facebook_pixel
Overwatch Summer Games 2018 har börjat, här är alla nya skins!

Overwatch Summer Games 2018 har börjat, här är alla nya skins!

I onsdags dreglade vi över en lång rad nya skins till Blizzards onlineskjutare Overwatch, och eftersom Overwatch Summer Games 2018 numera dragit igång officiellt kan vi presentera den officiella, fullständiga uppställningen här nedan, tillsammans med en ny trailer eventet till ära.

Overwatch Summer Games 2018 inleddes under gårdagen och avslutas den 30 augusti, och precis som vi anade tidigare så har det uppskattade fotbollsdoftande spelläget Lucioball gjort comeback, den här gången med en ny arena i form av Busan Lucioball Stadium. Det viktigaste är dock, precis som vanligt när det kommer till Overwatch, de nya skinsen med sommar- och sporttema. Du kan se dem alla här nedan, under den nya trailern för Overwatch Summer Games 2018. Min personliga favorit är nog Cabana Ana! Classy som bara den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar