facebook_pixel
Ninja först med att nå 10 miljoner följare på Twitch

Ninja först med att nå 10 miljoner följare på Twitch

Twitch-streamaren Ninja var sällsynt klarsynt när han bestämde sig för att hoppa på Fortnite-tåget innan det riktigt hade uppnått maxhastighet. Redan i mars rapporterades det att han tjänade 500 000 dollar i månaden, och i april slog Ninja sitt eget Twitch-rekord med över 667 000 samtidiga tittare.

Nu är det dags igen, men det rör sig om ett lite annorlunda rekord den här gången. Ninja har nämligen avslöjat att han blivit först i världen med att nå 10 miljoner följare på Twitch. Dessa uppgifter understöds av Socialblade.com, en sida som som jag aldrig hört talas om tidigare, men som säger sig lista världens mest populära profiler på sociala medier. På andra- och tredjeplats hittar vi PUBG-streamaren Shroud (Meclipse är hans gamla nick), följd av diverse officiella esport-kanaler för spel som League of Legends och Counter-Strike.

Här är Ninjas tweet om det nya Twitch-rekordet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar