facebook_pixel
Mass Effect-trilogin har fått ansiktslyftning med nytt texturpaket

Mass Effect-trilogin har fått ansiktslyftning med nytt texturpaket

I slutet av fjolåret skrev vi om A Lot of Textures (ALOT), en texturmodd för den ursprungliga Mass Effect-trilogin. Nu har man släppt en ny version via Nexusmods (uppdaterad den 3 augusti) som lägger till över 300 nya texturer, i upplösningar ända upp till 2K och 4K.

Som synes på skärmdumpen här ovan är resultatet smått fantastiskt, och till och med jag (som inte spelat Mass Effect-trilogin sedan den avslutades 2012) ser markanta skillnader. Med andra ord är ALOT närapå ett måste om du vill spela om Mass Effect-trilogin (Electronic Arts verkar fortfarande inte vara sugna på att ge oss officiella remasters) och eftersom originalspelet faktiskt fyllde tio år i fjol så kanske det kan vara dags att friska upp minnet lite grann, eller varför inte uppleva dessa storartade spel för allra första gången?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar