facebook_pixel
Life is Strange 2 handlar om två bröders flykt till Mexiko

Life is Strange 2 handlar om två bröders flykt till Mexiko

Tidigare i sommar släpptes The Awesome Adventures of Captain Spirit (recension), en gratisprequel till Life is Strange 2, som i sin tur fick en mystisk teaser i början av den här månaden. Nu har det officiella avtäckandet ägt rum, och du kan kolla in debuttrailern för Life is Strange 2 här nedan!

Precis som Dontnod antytt flera gånger tidigare lämnar de originalspelets dynamiska duo Max och Chloe bakom sig, till förmån för en helt ny berättelse med nya karaktärer. Således säger vi hej till bröderna Sean och Daniel Diaz, sexton respektive nio år gamla, som tvingas fly från sitt hem i Seattle i ett försök att nå den mexikanska gränsen, och släktens hemvist i staden Puerto Lobos.

Precis som i originalspelet kommer uppföljaren blanda tungt, relativt vardagligt beslutsfattande med en “plötslig och mystisk övernaturlig kraft”, som är intimt sammankopplad med den mystiska incident som drev bröderna Diaz från Seattle till att börja med. Life is Strange 2 kommer bestå av fem episoder totalt, varav den första släpps om lite mer än en månad, den 27 september.

Här är debuttrailern, tjugo minuter gameplay och de första fem skärmdumparna för Life is Strange 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar