facebook_pixel
Lara Croft drar till djungeln i ny Shadow of the Tomb Raider-trailer

Lara Croft drar till djungeln i ny Shadow of the Tomb Raider-trailer

Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september, och trailertakten har ökat betänkligt den senaste tiden. I onsdags kollade vi in Lara Crofts stridstaktiker och spelets 15 första minuter, och nu har vi fått en ny trailer med fokus på den fuktiga, ogästvänliga djungeln där stora delar av spelet utspelas.

Om du, som jag, sett det allra mesta av det tidigare pr-materialet för det här spelet, så känns sannolikt majoriteten av de sju minuterna här nedan bekanta. Men vi får i alla fall några kommentarer av Daniel Chayer-Bission, senior game director för titeln hos Eidos Montreal, och en påminnelse om att Lara Croft utvecklats till en iskall mördare (hon har till och med bytt ut bergshackan mot en kniv!) i hennes försök att stoppa en utlovad mayansk apokalyps från att bli verklighet. Du kan även kolla in en video om spelets nya, enorma hubbområde Paititi här, och en video om Lara Crofts extremt imponerande klättringstekniker här.

Här är den nya djungelfokuserade trailern för Shadow of the Tomb Raider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar