facebook_pixel
Insurgency: Sandstorm släpps den 18 september

Insurgency: Sandstorm släpps den 18 september

Tidigare i sommar fick vi reda på att New World Interactives nya onlineskjutare Insurgency: Sandstorm kommer släppas i september. Och nu har datumet preciserats ytterligare: spelet lanseras den 18 september via Steam, och dessutom pågår en första “pre-order”-beta i detta nu.

Den första betan innehåller tre kartor, dussintals vapen (och hundratals olika loadouts) samt alla planerade spellägen, med fullt implementerade system för fordon och eldunderstöd. Betan avslutas imorgon, den 13 augusti, och följs upp av en andra, betydligt längre beta den 30 augusti, som varar ända till till spelets lansering den 18 september. Denna andra beta kommer innehålla alla sex kartor som ingår i spelet vid release.

Som namnet antyder måste man förhandsköpa Insurgency: Sandstorm för att få vara med i “pre-order”-betorna, och just nu kostar spelet 27 euro på Steam, innan den ordinarie prislappen på 30 euro tas i bruk efter lanseringen. Här är ett gameplayklipp från Insurgency: Sandstorm, tillsammans med en titt på spelets ljuddesign.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar