facebook_pixel
Insurgency ges bort gratis via Steam fram till imorgon

Insurgency ges bort gratis via Steam fram till imorgon

I helgen skrev vi om att den taktiska onlineskjutaren Insurgency: Sandstorm hade fått ett spikat lanseringsdatum, den 18 september. Nu, i ett försök att piska upp lite extra intresse inför uppföljaren, ger utvecklarna New World Interactive bort föregångaren helt gratis fram till imorgon!

Allt du behöver göra är att lägga till Insurgency på ditt konto via Steam, och spelet är ditt att behålla för evigt. Om du äger originalet på Steam får du också en tioprocentig rea för uppföljaren, som tillsammans med den ordinarie förköpsrean (också tio procent) tar ner prislappen från 30 euro till 24 euro. Användaromdömet för Insurgency på Steam är faktiskt också “väldigt positivt” (både under den senaste tiden och totalt sett) och exakt nu är förmodligen den rätta tidpunkten att prova det med tanke på att servarna säkert kommer hållas tätbefolkade under åtminstone några veckor framöver. Här är lanseringstrailern för Insurgency från början av 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar