facebook_pixel
Fortnite har fått en dubbelpipig hagelbössa!

Fortnite har fått en dubbelpipig hagelbössa!

Epic fortsätter utveckla Fortnite i en rasande takt. Säsong 5 inleddes för mindre än en månad sedan (och introducerade golfbilar!) och nu har man släppt en ny uppdatering som tar spelet till version 5.20, och bland annat introducerar en ny superdödlig dubbelpipig hagelbössa för Battle Royale.

Du kan läsa mer om version 5.20 av Fortnite på den officiella hemsidan, och utöver hagelbössan har man bland annat även introducerat det nya tidsbegränsade spelläget Steady Storm för Fortnite: Battle Royale (den blåa stormen håller ett högt tempo och den säkra zonen krymper ständigt) samt karaktären Ragnarok och det nya spelläget Horde Challenges för Fortnite: Save the World (du vet, den där delen av Fortnite som ingen spelar). Man har givetvis även fixat de gamla vanliga buggarna, varav de flesta kretsar kring kontrollproblem  (både med mus och tangentbord och handkontroll) så lusläs gärna buggsektionen om du känner dig träffad av problemen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar