facebook_pixel
Epic Games: “Ingen bajsade i en papperspåse i Fortnite-kön”

Epic Games: “Ingen bajsade i en papperspåse i Fortnite-kön”

Gamescom har kommit och gått, men vi bara måste skriva om mässan en sista gång. Förra veckan rapporterade nämligen tyska Playnation (översatt av en Resetera-användare) att någon hade bajsat i en papperspåse i Fortnite-kön, för att de inte ville ge upp chansen att få en exklusiv ingame-sprej.

Fortnite-utvecklarna Epic Games har emellertid dementerat uppgifterna i ett e-mail skickat till våra brittiska kollegor, och inga fotografier av händelsen har uppdagats heller (enligt Playnations artikel ska bajset ha blivit “påtrampat och spritts runt i utställningshall B”). Således kan vi förmodligen konstatera att hela grejen bara var fake news, måhända med en väldigt svettig tysk som utgångspunkt för ryktesspridning i Fortnite-kön. Men det är alltid roligt att skriva och prata om bajs, så åtminstone jag fick ut lite nöje av hela det här ärendet!

Här är en tweet med Resetera-översättningen av Playnation-artikeln.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar