facebook_pixel
Doom Eternal kommer låta dig “invadera” andra spelares kampanjer

Doom Eternal kommer låta dig “invadera” andra spelares kampanjer

Under Bethesdas presskonferens i samband med E3 avslöjades Doom Eternal med en smaskig liten teaser, och löften om gameplaypremiär under Quakecon. Sagt och gjort: Quackecon gick av stapeln i Texas under gårdagen, och Doom Eternal fick en maffig 25 minuter lång presentation!

Du kan se presentationen i klippet här nedan, och även om vi fortfarande inte har ett lanseringsdatum så fick vi reda på att ja, spelet kommer utspelas på jorden (och “andra platser”, inklusive rymdbasen på Phobos) och att de smidiga striderna från originalet har utökats med en användbar änterhake, som låter spelaren suga sig till fiender.

Mängder av nya fiender (och vapen, inklusive ett enormt svärd!) har också introducerats, däribland Arch-vile, som i de gamla Doom-spelen kunde återuppväcka fallna demoner. Slutligen kommer spelare också kunna “invadera” andra spelares kampanjer (antingen solo eller i grupp) genom att ta kontroll över diverse monster.

Här är de första spelsekvenserna från Doom Eternal.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar