facebook_pixel
Discord kommer börja sälja spel inom kort

Discord kommer börja sälja spel inom kort

I slutet av juli fick Steam en ny chattklient som påminner väldigt mycket om marknadsledaren Discord. Men nu har det visat sig att det inte bara är Steam som vill vara som Discord, utan även tvärtom – Discord kommer nämligen börja sälja spel inom en snar framtid, precis som Steam!

Den första affärspartnern som har utannonserats för den nya satsningen är THQ Nordic (och därmed även Deep Silver, som THQ Nordic numera äger) och titlar som Saints Row. The Third, Darksiders: Warmastered Edition, Super Meat Boy och Metro: Last Light Redux kommer börja ingå i prenumerationstjänsten Discord Nitro, som kostar 5 dollar i månaden eller 50 dollar i året. Därtill kommer man också börja kunna inhandla spel som Dead Cells, Into the Breach och Frostpunk enskilt via Discords nya butik, som till skillnad från Steam kommer fokusera på ett mindre, kurerat utbud av spel som Discord “verkligen tror att du kommer njuta av”.

Discord-butiken och den utökade Nitro-tjänsten kommer börja betatestas inom kort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar