facebook_pixel
Destiny 2: Forsaken tar med oss till Dreaming City i ny trailer!

Destiny 2: Forsaken tar med oss till Dreaming City i ny trailer!

Igår kollade vi in en ny stream om striderna i Destiny 2: Forsaken, den nya Destiny 2-expansionen som släpps den 4 september (och ursprungligen presenterades för omvärlden tidigare i sommar). Och nu har vi fått en ny trailer som tar oss med till det nya och exotiska området Dreaming City!

Enligt Destinypedia.com är Dreaming City rasen Awokens hemvärld, och extremt värdefull för de blåhyade humanoiderna. Som namnet antyder existerar Dreaming City både inom vårt universum och Ascendant realm, ett alternativt, kusligt universum som styrs av Hives gudar och Fallen. Dreaming City kommer ändå vara fylld med bekanta aktiviteter för Destiny 2-veteraner, såsom pussel, ruiner som gjorda för hårda eldstrider, plattformshoppande, mängder av loot och lore samt en helt ny, massiv raid i stadens mitt. Bungie beskriver också Dreaming City som “Destinys största endgame-upplevelse någonsin”, och det låter ju bra.

Här är den nya trailern för Dreaming City i Destiny 2: Forsaken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar