facebook_pixel
Destiny 2: Forsaken släpps nästa tisdag, kolla in lanseringstrailern!

Destiny 2: Forsaken släpps nästa tisdag, kolla in lanseringstrailern!

I början av juni premiärvisade Bungie och Activision Destiny 2: Forsaken, den nya expansionen till den framgångsrika, årsgamla lootskjutaren. Sedan dess har vi kollat på striderna och miljöerna, och nu närmar sig releasen nästa vecka med stormsteg. Därför: lanseringstrailer!

Destiny 2: Forsaken släpps nästa tisdag, den 4 september, exklusivt via Battle.net (precis som allt annat Destiny 2-relaterat). Och baserat på den här trailern verkar det faktiskt som att Bungie menar att Cadyde-6 ska vara död på allvar (en av seriens mest älskade karaktärer, och ett stort fokus i trailers inför lanseringen av det huvudsakliga Destiny 2). Men vem vet, det handlar ju trots allt om en sci-fi-saga med måntrollkarlar, så mitt i allt kanske Cayde-6 mår lite bättre igen och stiger upp ur sin grav för en sista strid?

Bungie har också delat med sig av de officiella patchanteckningarna för version 2.0 av Destiny 2, och ett blogginlägg där man går igenom det kommande halvåret för spelet, bortom den nya expansionen.

Här är lanseringstrailern för Destiny 2: Forsaken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar