facebook_pixel
Desperados 3 har utannonserats, kolla in debuttrailern!

Desperados 3 har utannonserats, kolla in debuttrailern!

Tidigare i sommar fick det 17 år gamla Desperados en ny uppdatering som gjorde spelet funktionellt på moderna datorer. Detta togs emot med glädje på internet, till den grad att THQ Nordic nu beslutat sig för att serien är värd tillökning i form av Desperados 3, vars debuttrailer du kan kolla in nedan!

Desperados 3 utvecklas av tyska Shadow Tactics-studion Mimimi, och på spelets featurelista hittar vi bland annat fem spelbara karaktärer (ett banditgäng lett av seriens frontman John Cooper), öppna uppdrag med olika rutter och lösningar, samt klassiska Vilda västern-scenarion som ökenkanjoner, träsk, moderna städer och byhålor. Vi utlovas också dödliga såväl som icke-dödliga-alternativ för att göra oss av med fienderna, gott om olika svårighetsgrader och “speciella utmaningar” som designats för “experimenterande och omspelningsvärde”.

Desperados 3 släpps nästa år. Här är debuttrailern och de första skärmdumparna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar