facebook_pixel
Deathgarden lanseras i early access den 14 augusti, är gratis första veckan

Deathgarden lanseras i early access den 14 augusti, är gratis första veckan

I slutet av mars presenterades vi för Deathgarden, den nya asymmetriska onlineskjutaren av Behaviour Digital. Precis som i studions tidigare titel Dead by Daylight (som jag hade lite svårt för) blir ett gäng sköra spelare jagad av en ytters kraftfull jägare, som styrs av ytterligare en spelare.

Nu anser Behaviour Digital att Deathgarden är i tillräckligt spelbart skick för den stora allmänheten, och man kommer därför rulla ut spelet i early access via Steam nästa veckas tisdag, den 14 augusti. Dessutom, i ett försök att omedelbart etablera en stark spelarbas, kommer spelet vara helt gratis att spela under den första veckan (fram till den 21 augusti) innan den ordinarie prislappen på 30 dollar träder i kraft. Enligt Behaviour Digital kommer Deathgarden sedan befinna sig i early access “mellan sex månader och ett år”.

Här är en ny trailer för Deathgarden, den kommande early access-lanseringen till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar