facebook_pixel
Counter-Strike: GO får finbesök – MP5:an har återvänt!

Counter-Strike: GO får finbesök – MP5:an har återvänt!

Själv har jag inte spelat Counter-Strike sedan 1.6:s glansdagar, men på den tiden kretsade mitt spelande kring två vapen: AK:n och MP5:an. Så det kom som en överraskning för mig att få reda på att MP5:an inte funnits tillgänglig i Counter-Strike: Global Offensive överhuvudtaget. Fram tills nu, det vill säga!

I en ny tweet av det officiella CS:GO-kontot dyker nämligen den klassiska kulsprutepistolen upp på kartan de_train, och vapnet implementerades också mycket riktigt i spelet under gårdagen. MP5:an är inte känd för vare sig hög skadeverkan eller träffsäkerhet på avstånd, men väl som ett pålitligt alternativ i början av matcherna när plånboken fortfarande gapar tom, och vi antar att vapnet kommer glida in i dess gamla roll också i den här nya versionen (vad skulle annars vara poängen med att introducera det överhuvudtaget, liksom?).

Här är tweeten med den första glimten av MP5:an i Counter-Strike: Global Offensive.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar