facebook_pixel
Burnout Paradise Remastered släpps till pc nästa vecka!

Burnout Paradise Remastered släpps till pc nästa vecka!

I februari bekräftade Criterion Games att deras uppiffade arkadracer Burnout Paradise Remastered minsann kommer till pc också, tillsammans med den tidigare siktade konsolversionen. Dock senare, rejält mycket senare, men nästa veckas tisdag är det äntligen dags för oss pc-spelare också!

Dessutom: om du prenumererar på tjänsten Origin Access Premier (eller Origin Access Basic) så kan du börja spela precis nu (utan begränsningar för Origin Access Premier, ett tio timmar långt smakprov för Origin Access Basic). Burnout Paradise Remastered fick ett mycket fint mottagande när det släpptes till konsol den 16 mars, och en pc-lansering motiveras även av det faktum att expansionen Big Surf Island (som aldrig släpptes till den ursprungliga pc-versionen) också kommer ingå i paketet. Det var banne mig på tiden!

Här är den gamla debuttrailern för Burnout Paradise Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar