facebook_pixel
Blizzard säger att de har “flera Diablo-projekt på gång”

Blizzard säger att de har “flera Diablo-projekt på gång”

Tidigare i sommar stod det klart att Blizzard jobbar på ett “nytt outannonserat Diablo-projekt”, eftersom de sökte ny personal för just ett sådant. Men nu har vi fått reda på att Blizzard inte enbart har ett Diablo-projekt på gång, utan flera! Kommer vi snart äntligen få ett Diablo 4?

De nya uppgifterna kommer från Diablo-seriens officiella Twitter-konto, där Blizzards Brandy Camel säger att de har “flera Diablo-projekt under utveckling” och att de kommer kunna berätta mer om åtminstone ett av dem senare i år, om allt vill sig väl. Vi på PC Gamer både gissar och antar att Diablo 2 Remastered inte ligger alltför långt fram i tiden (det projektet antyddes redan förra sommaren) och att Diablo 4, faktiskt, är under aktiv utveckling, även om det sannolikt dröjer att bra tag innan vi får se något konkret från det.

En första teaser under Blizzcon 2018 i november, kanske? Hoppas kan man ju!

Här är Blizzards korta video om Diablo-seriens framtid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar