facebook_pixel
Världar kolliderar i Fortnite Season 5

Världar kolliderar i Fortnite Season 5

För några veckor sedan sprack himlen i Epic Games ruskigt populära onlinesensation Fortnite. Nu har det visat sig att sprickan leder till vår verkliga värld, och att mer vardagliga föremål kommer peppra kartan i Fortnite Season 5, som har dragit igång nu. Kolla in trailern här nedan!

Eller ja, “vardagliga” föremål är en sanning med modifikation, eftersom de som listas i beskrivningen till trailern inkluderar ett vikingaskepp, en ökenutpost och uråldriga statyer. Därtill introducerar Fortnite Season 5 också fordonet ATK (All Terrain Kart), som ser ut som någon form av golfbil för upp till fyra personer. Fortnite har också (givetvis) fått ett nytt battle pass, den nya säsongen till ära, och även det har fått en trailer. Slutligen, om du verkligen vill djupdyka i Fortnite Season 5:s nyheter, så hittar du en komplett lista över dem här.

Här är trailers för Fortnite Season 5 och det nya battle passet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar