facebook_pixel
Valve kommer närvara under Gamescom

Valve kommer närvara under Gamescom

Mellan den 21 och 25 augusti äger årets upplaga av Gamescom-mässan rum i Köln. Och ett av de spelföretag som bokat en plats på mässgolvet är något förvånande Valve, ägarna av Steam och skaparna av Half-Life. Så låt oss spekulera och drömma hejvilt: vad kommer Valve visa upp?

Det mest uppenbara svaret är det berättelsedrivna äventyret In the Valley of Gods, vars utvecklare Camp Santo (som även låg bakom det hyllade Firewatch) köptes upp av Valve i våras. Ett annat troligt alternativ är Artifact, det digitala Dota 2-baserade kortspelet av Magic: The Gathering-skaparen Richard Garfield, men samtidigt ska vi inte förglömma Valve-chefen Gabe Newells uttalande från i våras, där han ivrigt basunerade ut att “Valve kommer börja släppa spel igen!”. Så det är inte helt omöjligt att man också har en rejäl överraskning i kortärmen!

Här är fjolårets premiärtailer av In the Valley of Gods.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar