facebook_pixel
V-Rally 4 släpps i september, kolla in nya trailern!

V-Rally 4 släpps i september, kolla in nya trailern!

I mars togs vi på sängen av en plötslig debuttrailer för V-Rally 4, den första delen i den klassiska rallyserien sedan 2003, för över femton år sedan! Numera befinner sig serien i Kylotonn Racings och Maximum Games förmodat kapabla händer, och du kan kolla in en ny trailer här nedan.

V-Rally 4 ser faktiskt rätt schysst ut i min bok (men så tyckte jag ju att Kylotonn Racings WRC 6 var rätt schysst också) och eftersom lanseringsfönstret fortfarande är spikat till september så antar vi att arbetet med spelet förflutit smärtfritt i sommar. V-Rally 4 har också en produktsida på Steam där vi kan läsa att vi bland annat kommer bjudas på V-Rallycross (intensiva grus- och asfalt-lopp för åtta samtidiga förare), Extreme-Khana (precisionsdrifting och andra cirkuskonster), Buggy (“vilda lopp över kullar och dalar”), Hillclimb (lopp uppför ranta berg) och slutligen givetvis även Rally, traditionella sträckor bakom ratten på både moderna och historiska fordon.

Här är den nya trailern för V-Rally 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar