facebook_pixel
The Witcher är “en av två serier” som hör till CD Projekt Reds framtid

The Witcher är “en av två serier” som hör till CD Projekt Reds framtid

Cyberpunk 2077 må vara CD Projekt Reds fokus under de kommande åren, men det verkar ändå som att man redan nu diskuterar fortsättningen på The Witcher internt. I alla fall är det det intrycket man får av de senaste uttalandena av CD Projekt Reds vd Adam Kicinski.

I en intervju med polska Bankier (via Videogamer) har Kicinski nämligen sagt att “The Witcher är en av två serier på vilka vi kommer bygga framtida aktiviteter inom företaget”, där den andra serien givetvis är Cyberpunk. Samtidigt passar dock Kicinski på att skjuta ner möjligheterna för ett renodlat The Witcher 4, detta eftersom de tre första spelen är en trilogi, så de skulle “helt enkelt inte kunna kalla nästa spel för The Witcher 4“.

Med andra ord är dörren vidöppen för ett spel där Geralts adoptivdotter Ciri kan agera ensam huvudroll, precis som Geralts röstskådespelare Doug Cockle så gärna vill. Inte oss emot!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar