facebook_pixel
The Walking Dead: The Final Season visar upp första kvarten

The Walking Dead: The Final Season visar upp första kvarten

14 augusti inleds slutet för då släpps det första av fyra avsnitt i The Walking Dead: The Final Season. Snart är det över. Eller…? Under Comic-Con i San Diego understryker Telltales Kent Mudle att det definitivt är slutet för Clementines historia, men kanske inte för Telltales The Walking Dead.

– Den här säsongen är slutet på Clementines resa och det är så mycket jag säger om det.

Det svarar Mudle, enligt IGN, på frågan om Telltale stänger dörren för framtida spel i The Walking Dead-universumet. Telltale har tidigare gjort en Michonne-miniserie som började skakigt men trots detta knöt ihop säcken på ett snyggt vis. Det kan hända att Telltale doppar zombietårna i detta universum på detta vis, eller så börjar de en ny resa med nya personligheter. Vem vet? Inte vi alla fall. Telltale lär inte heller grubbla så mycket på det då de härnäst ska ge sig i kast med nästa The Wolf Among Us och ett Stranger Things-spel.

Men nu går vi händelserna i förväg för i augusti är det The Walking Dead som gäller. Den första kvarten vittnar om mer öppet gameplay än vad vi är vana vid.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar