facebook_pixel
The Bard’s Tale 4: Barrows Deep släpps den 18 september

The Bard’s Tale 4: Barrows Deep släpps den 18 september

Det var i februari 2017 som vi senast tittadeThe Bard’s Tale 4: Barrows Deep, det kommande Kickstarter-finansierade rollspelet av de kaliforniska genreexperterna Inxile. Det var ett bra tag sedan, så det gläder oss att vi nu kan rapportera ett lanseringsdatum: The Bard’s Tale 4 släpps den 18 september!

The Bard’s Tale 4 kommer släppas både via Steam och GOG, och om du vill provspela betan (som gick live idag) kan du förhandsbeställa Platinum– eller Ultimate-utgåvan av spelet via den officiella hemsidan. The Bard’s Tale 4 kommer, precis som den trettio(!) år gamla föregångaren, spelas ur ett förstapersonsperspektiv, och kretsa kring party-baserat grottkravlande i fantasymiljöer fyllda med pussel, fällor och monster. Klassiska grejer ni vet.

Dagen till ära har Inxile även släppt en ny video, där Inxile-chefen Brain Fargo berättar om hur man återskapade originalspelets klassiska omslag, som en del av utvecklingsarbetet med The Bard’s Tale 4: Barrows Deep.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar