facebook_pixel
Svenska Fran Bow-utvecklarna är tillbaka med Little Misfortune!

Svenska Fran Bow-utvecklarna är tillbaka med Little Misfortune!

Svenska Killmonday Games äventyrsspel Fran Bow släpptes under sensommaren 2015, och kan idag beskrivas som något av en kultklassiker. Nu har man utannonserat en uppföljare, typ, i och med Little Misfortune, en interaktiv berättelse om en åttaårig flickas sökande efter evig lycka!

På den officiella hemsidan kan vi läsa att Little Misfortune utspelas i samma universum som Fran Bow, “så vi kommer få lära oss lite mer om det”. Flickan i fråga heter Misfortune Ramirez Hernandez, och tillsammans med hennes “nya vän” Mr. Voice (räven som figurerar på bilderna, antar vi) går hon ut i skogen, för att upptäcka mysterier som till sist förhoppningsvis leder till den eviga lyckan (som Misfortune vill ge till sin mamma).

Intressant värre, onekligen, men tyvärr måste vi vänta ett tag på den utlovade ingame-trailern, som kommer debutera någon gång i november. Under tiden kan du kolla in de första skärmdumparna här nedan!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar