facebook_pixel
Summer Games Done Quick 2018 samlade in 2,1 miljoner dollar

Summer Games Done Quick 2018 samlade in 2,1 miljoner dollar

Under gårdagen avslutades årets upplaga av det återkommande, veckolånga speedruneventet Summer Games Done Quick, och precis som i fjol slog man nytt välgörenhetsrekord. Förra sommaren blev totalsumman över 1,7 miljoner dollar. I år: massiva 2,1 miljoner dollar!

Om du varit för upptagen med fotboll, sommaren eller, tja, livet i övrigt i helgen så hittar du den kompletta listan över spelen och deras rekordförsök här, tillsammans med en Youtube-spellista med hela 150 videor(!) här. Personligen har jag inte hängt med i eventet överhuvudtaget, men vi bjöds bland annat på supersnabba genomspelningar av F.E.A.R., Doom, Tomb Raider, Axiom Verge, Shadow Warrior Classic Redux. Thief: The Dark Project, Deus Ex, Half-Life och Star Wars: Dark Forces 2 – Jedi Knight, bara för att nämna några!

Här är Games Done Quicks tweet om det nya välgörenhetsrekordet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar