facebook_pixel
Steam har avslöjat de bäst säljande spelen hittills 2018

Steam har avslöjat de bäst säljande spelen hittills 2018

Första halvan av pc-spelåret 2018 är till ända, vilket lett till att Valve har valt att avslöja vilka spel som sålt bäst på Steam under de senaste sex månaderna. Precis som vanligt får vi inga exakta siffror, men väl olika kategorier som skvallrar om hur väl spelen presterat i relation till varandra.

Den mest framgångsrika kategorin, platina, befolkas av tolv spel, och utöver de förväntade giganterna finner vi fyra helt nya spel (Warhammer: Vermintide 2, Kingdom Come: Deliverance, Far Cry 5 och Jurassic World Evolution) och en årsfärsk expansion (Civilization VI: Rise and Fall). Ett stort grattis till de svenska Vermintide 2-utvecklarna Fatshark med andra ord, och ytterligare svenskintresse finner vi i guld-kategorin (Paradox Interactives Stellaris), silver-kategorin (Redbeet Interactives Raft) och brons-kategorin (The Division, Just Cause 3, Europa Universalis IV, The Hunter: Call of the Wild, Payday 2 och Hearts of Iron IV).

Ytterligare listor från första halvan av 2018 på Steam hittas också här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar