facebook_pixel
Spyro Reignited Trilogy verkar komma till pc också

Spyro Reignited Trilogy verkar komma till pc också

För ett litet tag sedan utannonserades Spyro Reignited Trilogy till konsoler. Liksom det hyllade Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (recension) rör det sig om tre klassiska, men kraftigt uppdaterade Playstation-äventyr (åtminstone grafiskt) som kommer släppas i samma, förmodat prisvärda paket.

Spyro Reiginited Trilogy släpps till till Playstation 4 och Xbox One den 21 september, men en pc-version skymtades som allra hastigast på den officiella hemsidan (via PC GamesN) innan den togs bort (bildbevis här intill).

Och varför inte, liksom, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gjorde storsuccé på Steam trots att de ursprungliga spelen aldrig släpptes till pc, så vi kan nog räkna med att intresset för Spyro på pc kan bli rätt stort också!

Här är fem minuter gameplay från Spyro Reignited Trilogy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar