facebook_pixel
Skullgirls-utvecklarnas Indivisible får draghjälp av Studio Trigger

Skullgirls-utvecklarnas Indivisible får draghjälp av Studio Trigger

Animestudion Studio Trigger är lite i ropet just nu. För ett tag sedan blev deras tv-serie Little Witch Academia spel (recension!) och detta följdes upp med en utannonsering av en speladaption av Kill la Kill. Och nu ska man hjälpa Lab Zero Games med deras actionrollspel Indivisible!

Studio Trigger kommer nämligen animera introt till Indivisible, och nedan hittar du ett 39 sekunder långt smakprov. Lab Zero Games ligger sedan tidigare bakom det uppskattade (och supersnygga) fightingspelet Skullgirls, och precis som fallet var i det spelet så kommer Indivisible använda sig av “handritad 2d-animaiton av långfilmskvalitet”, och Secret of Mana-kompositören Hiroki Kituta kommer stå för spelets soundtrack. Med andra ord finns det en hel del anledningar att hoppas på Indivisible, och du kan läsa mer om det på Steam.

Här är smakprovet på det animerade introt till Indivisible.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar