facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider visar upp “seriens största hubbområde”

Shadow of the Tomb Raider visar upp “seriens största hubbområde”

I slutet av april premiärvisade Square Enix och Eidos Montreal sitt nya actionäventyr Shadow of the Tomb Raider. Nu har vi fått en ny, extremt matig video där vi under nästan tio minuter guidas runt i Paititi, “seriens största hubbområde hittills”, innan vi också får en glimt av en ny Challenge Tomb.

Till skillnad från Crystal Dyanmics två hyllade föregångare verkar det springa omkring gott om civilbefolkning i Shadow of the Tomb Raider. Staden vi får besöka sägs vara “orörd av modern kultur”, men befolkningen verkar ändå inte ha några problem med att be Lara Croft utföra sidouppdrag, eller köpslå med henne (på engelska dessutom, även om man kommer kunna byta rösterna till urbefolkningens modersmål om man vill det, förmodligen tillsammans med undertexter?). Efter turen i staden simmar Lara Croft ut till en Challenge Tomb i stadens utkant, som hon bara kan nå om hon uppgraderat sin syrekapacitet på förhand.

Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september. Här är den nya videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar