facebook_pixel
Sea of Thieves får mer gratisinnehåll den 31 juli

Sea of Thieves får mer gratisinnehåll den 31 juli

Sea of Thieves må inte ha levt upp till våra högt ställda förväntningar, men ännu kan Rare vända skutan på rätt köl med hjälp av ett halvdussin planerade, stora uppdateringar, som alla kommer släppas i år. Den första, The Hungering Deep, släpptes i slutet av maj, och nu har vi fått ett datum för den andra!

Sea of Thieves: Cursed Sails släpps den 31 juli, och nedan kan du se en ny teasertrailer där ett stort gäng skelett förbereder sig för avfärd från en disig hamn, innan skeppet abrupt sjunker under ytan i The Flying Dutchman-stil (ni vet, Davey Jones skepp från Pirates of the Caribbean!). Du kan läsa mer om Cursed Sails på den officiella hemsidan, där vi får reda på att uppdateringen beskrivs som “den mest substantiella hittills”.

Bland nyheterna väntar Brigantine, ett nytt skepp skräddarsytt för tremannabesättningar, och ett nytt allianssystem som ska hjälpa besättningar att samarbeta i jakten på gemensamma mål, utmaningar och belöningar (mycket välbehövligt!). Men det viktigaste av allt är att vi nu, äntligen, verkar få AI-kontrollerade fiendeskepp att besegra på det djupa blå, vilket borde höja variationen åtminstone lite grann.

Här är den nya teasertrailern för Sea of Thieves: Cursed Sails.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar